بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی مرتاض در سال ۱۳۸۳ افتتاح و تحت ریاست و مدیریت جراح مشهور ایران آقای دکتر حاجب مرتاض شروع به کار نمود.
بیمارستان مرتاض با بهره گیری از نیروهای متعهد و کاربلد و جوان و همکاری با پزشکان متبحر با تجربه و نامی که مورد تایید دانشگاه هستند، در محیطی آرام تمیز و زیبا سعی در ارائه بهترین خدمات با بالاترین کیفیت را دارد.

بیمارستان مرتاض به عنوان مدرن ترین بیمارستان خصوصی استان یزد می‌باشد که برترین خدمات تشخیصی مراقبتی و درمانی را با بهره گیری از تجهیزات و روش‌های پیشرفته در سایه ارزش‌های متعالی در راستای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه، با تاکید بر درمان باکیفیت به مردم استان یزد و استان‌های همجوار ارائه می‌نماید. در این راستا بیمارستان ارائه خدمات درمانی ایمن و مطلوب را در محیطی آرام جهت تقویت روحی و جسمی بیماران ارائه نموده و احترام به ارزش‌های بیماران را سر لوحه کار خود قرار داده است.

کادر پزشکی بیمارستان مرتاض متشکل از پزشکان و جراحان باتجربه‌ای است که اکثریت آن‌ها رئیس بخش‌های بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی یزد و یا رئیس گروه تخصصی خود و از اساتید برجسته دانشگاه می‌باشند و بسیاری از آن‌ها اساتیدی هستند که در خارج از کشور نیز برگزارکننده کنفرانس و همایش‌های علمی می‌باشند و در رزومه آن‌ها مقالات بسیار ارزنده‌ای وجود دارد.

تیم کنترل عفونت بیمارستان مرتاض همواره حتی در شرایط پاندمی کرونا به صورت دوره‌‌ای و با برنامه ریزی و تحت نظارت مسئول کنترل عفونت مشغول بررسی سطح کیفی بیمارستان هستند و گزارشات را به طور منظم و دقیق آماده و مورد بررسی قرار می‌دهند. مسئول آموزش کنترل عفونت نیز به صورت روزانه بر عملکرد پرسنل به خصوص پرسنل خدمات نظارت دارد و به صورت دوره‌ای پرسنل را آموزش می‌دهد.
بیمارستان مرتاض به دلیل برنامه ریزی صحیح و عملکرد مناسب طبق گاید لاین‌های دانشگاهی و جهانی لوح دوستدار کودک را دریافت کرده است.

مدیریت بیمارستان با هدف بالا نگه داشتن سطح علمی با برنامه ریزی دقیق و منظم به صورت ماهیانه و سالیانه پرسنل را در همه رده‌های درمانی آموزش مجدد داده و سطح علمی کادر درمان را به روز ارتقا میدهد.
بیمارستان مرتاض از بدو شروع به کار پذیرای هموطنان از دیگر استان‌ها، به خصوص جنوب کشور بوده است و بیش از نیمی از مراجعه کنندگان این بیمارستان تا به امروز از دیگر استان‌ها بوده‌اند.

بیمارستان با کمک تیم مدیریت خود سعی نموده نیازهای بیماران و همراهان را شناسائی و در رفع نیازهای میهمانان خود برنامه ریزی کند و توانسته رضایت بیماران و همراهان را جلب کند.

دکتر حاجب مرتاض
ریاست بیمارستان مرتاض

دکتر حاجب مرتاض

آقای دکتر حاجب مرتاض که بنیانگذار بیمارستان مرتاض بوده است، متولد ۱۳۱۰ در شهر یزد می‌باشد که تحصیلات تکمیلی خود را در تهران گذرانده و دوره تخصصی جراحی را نزد پروفسور عدل که پدر جراحی نوین در ایران بوده‌اند، گذرانده و از شاگردان ممتاز مکتب پروفسور عدل بوده‌اند. ایشان تحصیلات تکمیلی خود را در زمینه ارتوپدی و جراحی اطفال در انگلستان ادامه داده‌اند.

دکتر حاجب مرتاض رزومه درخشان و موفق در مدیریت بیمارستان و جراحی در سطح کشور دارند و از جراحان مشهور ایران می‌باشند و از زمان تاسیس بیمارستان مرتاض تا کنون ریاست بیمارستان به عهده ایشان بوده است.

Mission & Vision
بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی مرتاض

رسالت و چشم انداز بیمارستان

بیمارستان مرتاض به عنوان مدرن ترین بیمارستان خصوصی استان یزد، دارای برترین خدمات: تشخیصی، درمانی و مراقبتی می‌باشد و در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه، خدمات درمانی ایمن و مطلوب را با حفظ اصول و ارزش‌های بیماران ارائه می‌نماید.

دورنمای بیمارستان (چشم انداز)

ما بر آنیم با بهره گیری از تلاش گروهی نیروی انسانی متعهد و استفاده از آخرین دستاوردهای علمی و فنی، در سایه عنایت الهی، برترین بیمارستان استان در ارائه خدمات بهداشتی درمانی ایمن و پیشرو در زمینه توریسم درمانی داخلی و خارجی شناخته شویم.

ارزش‌های بیمارستان

بیمار محوری و احترام به حقوق بیمار